Kuka olen

Hei!

Olen päihde- ja mielenterveystyöhön erikoistunut sairaanhoitaja (2004). Minulla on vuosien työkokemus potilastyöstä useilta erikoisaloilta. Monien prosessien myötä kiinnostuin uudelleen ihmismielestä ja opiskelin 2 vuotta ratkaisukeskeistä terapiaa (2016-2018). Koulutus sisälsi mm. 40 op:n kokonaisuuden psykoterapeuttisia valmiuksia. Valmistuin samalla myös sielunhoitoterapeutiksi.  Tämän jälkeen opiskelin koulutetuksi hierojaksi (2023), sillä se oli myös pitkään kiinnostanut minua ja tykkään yhdistää käsillä ja aivoilla työskentelyn.


"Lyhytterapia on matalan kynnyksen keskusteluapua elämän haastaviin tilanteisiin – terapiaa ihan tavallisille ihmisille."Lyhytterapeuttiyhdistys 


Tuota kynnystä haluan madaltaa tarjoamalla sekä klassista hierontaa että keskusteluapua, yhdessä tai erikseen. Hieronnan yhteydessä voi olla helpompi avautua ja tutustua. Syvemmälle meneviin keskusteluihin on hyvä varata oma aikansa ilman hierontaa. Hieronnassa ei ole pakko myöskään puhua ollenkaan, ellet itse halua! Olet lämpimästi tervetullut vain rentoutumaan, tai avaamaan kehon tai mielen kireyksiä! Kuuntelen sinua mielelläni!


Ystävällisin Terveisin,
Leena Isojärvi

© 2023 Olotila Hieronta & Terapia, Pitkänsillankatu 1, B2, 67100 Kokkola
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!