Asiakaspalautteita

Asiakaspalautteita hieronnasta

"Minusta on tärkeää, että hierotaan enemmän sieltä missä on kipu tai ongelmaa ja näin Leena tekeekin. Olen saanut avun, hyvä hieroja!"

Nainen 68v


"Hoitotilanne oli asiakkaan toiveet huomioiva ja kuunteleva. Käsittely oli rauhallinen, kiireetön ja napakka, ongelmapisteisiin paneuduttiin huolellisesti. Sain myöskin itsehoito-ohjeita omatoimiseen venyttelyyn. Lämpimästi voin suositella!"

Nainen 62v


"Olen löytänyt luottohierojani! Leena on ammattitaitoinen hieroja, joka ottaa huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet hieronnan alusta loppuun saakka. Hänellä on erinomaiset otteet ja riittävästi voimaa, jolla vaikeatkin jumit aukeaa."

Nainen 34v


Asiakaspalautteita terapiasta

"Minulla oli aikaisemmin ennakkoluulot terapiassa käymisestä. Kuvittelin, että saan enemmän irti kun keskustelen asioista esim. oman perheeni kanssa, he kuitenkin tietävät ja tuntevat minut ja elämäni sekä asiat mitä käyn läpi. Terapian aloitettuani kuitenkin huomasin olevani väärässä. Oli uskomaton tunne huomata, miten fyysisesti terapia voi vaikuttaa ja tämähän kertoi vain siitä, että asioita alkoi pään sisällä tapahtumaan."

Nainen 35+

"Olen saanut Leenan vastaanotolla tulla nähdyksi ja kohdatuksi juuri sellaisena kuin olen. Hän on luonut omalla lämpimällä olemuksellaan aidosti hyväksyvän ilmapiirin, jossa vaikeidenkin asioiden käsittely on tuntunut turvalliselta. Olen saanut terapian avulla ymmärrystä valheellisista uskomuksista ja ajatusmalleista mitä itselläni on ollut. Olen kokenut terapiakäynnit toivoa antavina."

Nainen 57v.

© 2023 Olotila Hieronta & Terapia, Pitkänsillankatu 1, B2, 67100 Kokkola
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!